ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Створюємо тонку талію: меню для тих, хто худне

    19 квітня 2024 п'ятниця
    91 переглядів
    Декілька продуктів,які корисні для вашої фігури

    Не тільки різноманітні жорстокі дієти в дуеті з фізичними вправами допоможуть зберегти тонку талію. Існує досить просте меню, яке наблизить ваші форми до ідеальних.


    Артишок


    Цей рослинний продукт створений, щоб допомагати жінкам впоратися із зайвими сантиметрами на талії. Артишок один з перших джерел клітковини. Один варений артишок містить всього 150 ккал і 10 грамів білка, а також кальцій і фолієву кислоту.


    Квашена капуста


    Містить безліч корисних бактерій, покращує роботу метаболізму, прискорює втрату ваги і навіть зміцнює імунітет. Квашена капуста відмінно підійде до будь-якого гарніру і навіть для перекусу.


    Ківі


    Дієтологи рекомендують їсти його після 30-40 хвилин після прийому основної їжі. Це буде сприяти стабільній роботі метаболізму. Ківі розщеплює жири, виводить їх з організму, позбавляє від шлаків.


    Квасоля


    Великий вміст рослинного білка допоможе закріпити ваші тренування. Квасоля багата антиоксидантами, регулює цукор в крові і тим самим контролює ваш апетит.


    Лляне насіння мелене


    Містить клітковину і є продуктом, який здатний надовго зберегти молодість зовнішності і організму. Насіння можна додавати в будь-яку страву, салати, каші, йогурти.


    Мигдальні горішки


    На думку дієтологів, секрет успішного схуднення - часте і дробове харчування протягом дня, яке допомагає запобігти переїдання ввечері. А мигдаль зі свіжими фруктами - кращий перекус.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору