ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Cудитимуть підлітка, який убив бабусю за допомогою хитрого винаходу

    19 квітня 2024 п'ятниця
    92 переглядів
    Онучка з особливою жорстокістю вбила свою бабушкку,щоб викрасти гроші

    Від п’ятнадцяти років до довічного ув’язнення загрожує 16-річній жительці міста Бровари та її приятелю за вбивство 61-річної бабусі, вчинене з особливою жорстокістю.


    Обвинувальний акт стосовно горе-онучки і її 18-річного спільника прокуратура Київської області вже направила до суду. Про це повідомили у прес-службі відомства.


    Убивство сталося у січні цього року. Слідчі з’ясували, що хлопець за допомогою телескопічної палиці, кухонного стільця і ​​кухонного ножа, який передала йому родичка жертви, протягом двох годин катував пенсіонерку. Судмедексперти нарахували на тілі нещасної 54 колото-різаних важких поранення, від яких вона померла.


    Після того, як з бабусею було покінчено, убивці вкрали з її квартири 6240 гривень, а саме помешкання підпалили, аби приховати сліди страшного злочину.


    Дії зловмисників кваліфіковані за статтями "умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю, вчинене за попередньою змовою групою осіб", "крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб" і "закінчений замах на умисне пошкодження майна шляхом підпалу".


    Подальшу долю обох вирішить суд.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Пипец.