ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

За добу на Закарпатті затримали 5 нетверезих мотоциклістів, автоводіїв і мопедиста

    20 квітня 2024 субота
    49 переглядів
    Головуправління Нацполіції України у Закарпатській області інформує...

    Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння задокументовано в Ужгородському, Мукачівському, Тячівському, Хустському, Перечинському районах.

    У селі Руські Комарівці Ужгородського району наряд ГШР зупинив обідньої пори мотоцикл, на якому не було номерів. Керував ним житель Нижнього Солотвина. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, не мав документів на право керування, але відмовився від медосвідчення. У присутності двох свідків на нього склали відповідний адмінпротокол.

    У селі Великі Лучки Мукачівського району нетверезий водій автомобілю «ВАЗ-21015» злетів у кювет, покинув авто і зник з місця пригоди.

    На автодорозі між селами Грушево-Нижня Апша Тячівського району працівники поліції зупинили незареєстрований мопед, за кермом якого перебував нетверезий житель с.Грушева. Драгер засвідчив у водія 1,15 проміле алкоголю.

    Іншого мотоцикліста затримали вночі в м.Хусті. На мотоциклі не було номерного знака, водій не мав захисного шолома та водійського посвідчення. Під час освідчення в цього жителя с.Стеблівки виявили 0,68 проміле алкоголю.

    У м.Перечині обідньої пори правоохоронці зупинили автомобіль «Skоdа Оctаvіa», який небезпечно маневрував. За кермом перебував житель сусідньої Львівської області. Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння, його доставили до наркодиспансеру в м.Ужгород, де виявили 1,98 проміле алкоголю. Водійське посвідчення від чоловіка вилучили, від керування відсторонили.

    На всіх правопорушників було складено адмінпротоколи за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Керування транспортним засобом особою, яка перебуває в стані алкогольного сп’яніння), повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору