ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Де українець може відпочити на море без візи: перелік країн

    19 квітня 2024 п'ятниця
    83 переглядів
    Де можна відпочити без візи

    Літо – час відпусток для багатьох українців. Відпочинок на морі один з найпопулярніших влітку. Незважаючи на те, що у нас вже з'явився безвиз, в'їзд в деякі країни може бути досить складним. Тому ми зробили список курортів, де українець міг і може відпочити майже без жодної паперової метушні.


    - Ямайка – відпочинок там може тривати близько 30 днів. Острів в Карибському морі, який вже давно приваблює любителів веселого відпочинку і шанувальників Боба Марлі, яких у всьому світі все ще величезна кількість. Крім цього, там, звичайно ж, прекрасні пляжі й можна знайти досить дешеве житло.


    - Чорногорія – найпопулярніша курортна країна Балканського півострова, де можна залишатися до 90 днів. Ідеально підійде для любителів відпочинку на морі, прекрасний клімат і хороша інфраструктура – це все, що потрібно туристу. Ну і демократичні ціни тут теж є.


    - Звичайно всіма улюблена Туреччина (залишатися можна до 30 днів). Дуже популярна країна серед українців, особливо місцевий all inclusive, завдяки якому тут можна за відносно за невеликі день відпочити «по-царськи».


    - Таїланд, де візу можна оформити прямо в аеропорту. Найвідоміший курорт Азії. Ідеально підійде для любителів дайвінгу, відпочинку на пляжі і купання. Або ж для любителів вечірок і гучних гулянок.


    - Туніс – ідеальне місце для пляжного відпочинку. Не можна сказати, що він чимось особливий. Хороші пляжі, прекрасна інфраструктура, як і в умовній Туреччини. Але якщо вам хочеться чогось нового – то дорога вам саме сюди.


    - Якщо ж вам захотілося чогось зовсім незвичайного, то вибір можна зупинити на Монголії. Потрапити туди можна майже без паперової тяганини. Тут можна покататися на конях, пожити зі справжінми кочівниками в пустелі.


    - Перу. Тут можна залишатися майже пів року, для цього треба всього лише бронь готелю і куплені квитки додому. Країна з неймовірною історією, завдяки якій там залишилася величезна кількість дивовижних пам'яток.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору