ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Відпочинок на морі в Україні 2017: недорогі курорти

    16 квітня 2024 вівторок
    72 переглядів
    Недорогі, і в той же час хороші курорти в Україні

    Цього року ціни на проживання, харчування і все інше на морі в Україні значно зросли порівняно з минулим. Тому, багатьом українцям доведеться трохи переглянути свій бюджет на відпустку. Але ми вирішили трохи вам допомогти і вибрати самі недорогі, і в той же час хороші курорти в Україні.


    - Рибаківка – це курорт в Миколаївській області, який межує з відомим усім Коблево. Це прекрасне місце для затишного і спокійного відпочинку. І середні чеки в кафе набагато нижче, ніж у сусідньому Коблево. Містом Рибаківку не назвеш, це скоріше невелике селище, тому не дуже розвинена інфраструктура. Натомість, завдяки цьому там небагато людей, що сприяє спокійному відпочинку. Пляж там піщаний, чистий. Недороге проживання, місце для сну можна знайти від 40 грн за ніч.


    - Лебедівка – це маленьке село в Татарбунарському районі. Це найбільш екологічно чисте місце на цьому узбережжі. Примітне спокійним відпочинком. Це не самий популярний курорт, але через це тут завжди чистий пляж і ви знайдете місце, де позасмагати. Койко-місце тут можна знайти від 60грн за добу, а номер в готелі від 350. Один з найбільш недорогих курортів на Чорному морі.


    - Приморське. Це досить відомий і хороший курорт на Чорному морі. Але в наш список він прекрасно підійде завдяки демократичним цінам. Тут хороший піщаний пляж, перкасна інфраструктура. І головне, що житло можна знайти на будь-який смак, як дешеве(200грн за номер економ), так і дорогий люкс (більше 1000грн).


    - Місто Південний – невелике містечко в Одеській області. Інфраструктура тут дуже непогана, є кінотеатр, ресторани, кафе, різні пам'ятки. Так як це місто, тут досить великий вибір житла, можна знайти квартиру від 200грн за ніч. Пляж тут дуже чистий, вхід у воду пологий. Це прекрасне місце, як для відпочинку сім'єю, так і для молодих людей.


    Сподіваємося, що наша стаття була корисною для вас, і допомогла зробити хороший вибір для відпочинку на морі в Україні у 2017 році.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору