ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Медики назвали основну причину недосипання

    18 квітня 2024 четвер
    80 переглядів
    Причини виникнення недосипання

    Проблема недосипу досліджується вже багато років. Вчені знаходять причини людського недосипання, називаючи їх причини. Але виходячи з індивідуальності кожної людини, недосипання може бути викликано у кожного з різних причин.


    Фахівці розповіли, як виглядати бадьоро і мати свіжу зовнішність щоранку. Якщо притримувати основних порад, ви зрозумієте як покращиться ваше самопочуття і день буде проходити більш плідно.
    Іноді дуже важко підняти себе з ліжка, дивлячись в дзеркало ви спостерігаєте синці та мішки під очима, упадочное настрій і втома.


    Що призводить до такого стану?
    Регулярне недосипання призводить до утворення хронічних микроснов, які заважають організму під час нічного відпочинку перейти в глибоку фазу сну. В першу чергу це негативно впливає на обмін речовин.
    Першою і основною причиною, медики вважають неправильне харчування. Якщо тривалий час не стежити за своїм раціоном спершу ви побачите як це проявляється на вашій зовнішності, потім порушиться робота серцево-судинної системи. Неправильний раціон і енергетичні напої порушують баланс в організмі.


    Фахівці не рекомендують напої, які впливають на сон. До таких напоїв відноситься кава та енергетики.
    Відмовтеся або знизьте дозу вживання цих продуктів, починайте день зі здорового сніданку, зарядки та контрактного душа. Після чого, ви помітите, що ваше самопочуття набагато краще.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору