ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як СБУ навчання з антитерору в Ужгороді проводила (+ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    108 переглядів
    Антитерористичний центр СБУ на Закарпатті повідомляє!

    В Ужгороді координаційна група антитерористичного центру при Управлінні СБУ в Закарпатській області провела масштабне тактико-спеціальне навчання.

    За легендою учасники навчань протидіяли умовній диверсійній групі, яка планувала вчинити терористичні акти на важливих об’єктах інфраструктури міста та у місцях масового скупчення людей.

    У тренуваннях, які відбувалися в умовах максимально наближених до реальних, взяли участь співробітники обласного Управління СБУ, регіональних Управлінь Національної поліції, ДСНС, Нацгвардія, прикордонники, підрозділи ЗСУ, патрульна поліція, представники органів державної влади та інші суб’єкти боротьби з тероризмом.

    Учасники навчань відпрацювали взаємодію сил і засобів, удосконалили навички із запобігання терактам, виявлення та знешкодження диверсантів.

    Умовні диверсанти були знешкоджені на міжнародному пункті пропуску “Ужгород” під час спроби прорватися через держкордон під вигляжом власників авто на іноземній реєстрації.

    Керівник оперативного штабу АТЦ-начальник Управління СБУ в Закарпатській області Олег Воєводін наголосив на необхідності проведення подібних навчань -для підвищення готовності суб’єктів боротьби з тероризмом протидіяти можливим диверсійним загрозам у прикордонному регіоні.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору