ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Донеччину захлеснула хвиля дитячих зґвалтувань

    19 квітня 2024 п'ятниця
    87 переглядів
    Чоловік згвалтував і вбив 14-річну дівчинку

    У селі Андріївка, що в Донецькій області, чоловік згвалтував і вбив 14-річну дівчинку.

    Як повідомляє прес-служба місцевої поліції, трагедія трапилася 1 червня, в День захисту дітей в селі Андріївка. "Для цього він затягнув дитину в лісосмугу. Після зґвалтування затриманий кинув в голову дитині два камені, - про це злочинець розповів вже в поліції. Зараз він поміщений в СІЗО. Жителі села ледь не влаштували над вбивцею самосуд", - йдеться в повідомленні поліції.


    За фактом копи відкрили кримінальне провадження за ч. 2, п. 2, 10 ст. 115, (умисне вбивство малолітньої дитини поєднане із згвалтуванням або насильницьким задоволенням статевої пристрасті неприродним способом) та ч. 4 ст. 152 (зґвалтування, що спричинило особливо тяжкі наслідки, а також зґвалтування малолітньої чи малолітнього) Кримінального кодексу України. Якщо його провину доведуть, то злочинцеві загрожує 15 років в'язниці.


    Також 31 травня в Маріуполі копи затримали 63-річного чоловіка, який розбещував 9-летюю дівчинку.


    "Поки її батьки були на роботі, дитина вийшла погуляти і потрапила на пляж. Зловмисник намагався умовити дівчинку піти з ним, але отримав відмову. Тоді він, користуючись перевагою в силі, просто схопив дитину на руки, відніс подалі з очей і посадив собі на коліна. Чоловік здійснював розпусні дії і змушував дитину виконувати його забаганки", - йдеться в повідомленні поліції.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору