ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Львові порахували, скільки сміття ще треба вивезти

    18 квітня 2024 четвер
    73 переглядів
    У Львові необхідно очистити ще третину з усіх сміттєвих майданчиків

    Прес-служба Львівської міської ради оприлюднила останні дані щодо засміченості міста відходами, які необхідно вивезти, повідомляє replyua.net з посиланням на Укрінформ

    За актуальною на сьогодні, 4 червня, інформацією, у Львові необхідно очистити ще третину з усіх сміттєвих майданчиків. Зокрема, з 1237 майданчиків, які є у місті, необхідно вивезти відходи ще з 367. Представництво управління житлового господарства Львівської міської ради повідомило, що це стосується контейнерів в Залізничному, Сихівському, Франківському, Шевченківському та Личаківському районах. Повністю очищені майданчики лише в Галицькому районі. Крім того, відходи необхідно прибрати з трьох майданчиків лікарень, чотирьох – супермаркетів, ще чотирьох – на ринках та ще шість з території, що закріплена за закладами освіти.


    Нагадаємо, сміттєвій проблемі у Львові вже рік. В минулому році після нещасного випадку, коли на Грибовицькому полігоні загинули 3 пожежники та еколог, сміттєзвалище закрили, однак проблем з вивезенням сміття залишається досі актуальною і львівські відходи час від часу знаходять в різних областях України, куди їх вивозять та незаконно викидають.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору