ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як врятуватися в спеку: легкі і дієві способи

    23 квітня 2024 вівторок
    40 переглядів
    Що робити у спекотний час

    Настало літо і пора подумати не тільки про відпустку, але і про захист себе від спекотної погоди. Не важливо, чи перебуваєте ви на пляжі або в місті, необхідно знати, як убезпечити себе від негативного впливу палючого сонця.


    Перш ніж відправитися на сонячне світло, важливо вжити певні заходи безпеки, щоб захистити себе.
    Щоб залишатися в безпеці на сонці портал зібрав кращі поради, які допоможуть вам безпечно користуватися всім своїм часом на відкритому повітрі.


    Що потрібно знати:


    Ризик отримання великої кількості сонячних променів такий же ясний, як і день. Згідно з даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, ультрафіолетові (УФ) промені сонця не тільки ушкоджують клітини шкіри і викликають сонячні опіки, але також є доведеним людським канцерогеном, що означає, що вони викликають рак. Дійсно, переважна більшість випадків раку відбувається від дії ультрафіолетових променів.


    Коли справа доходить до безпеки від сонця, сонцезахисний крем є однією з найбільш важливих ліній оборони. Але маркування на сонцезахисних флаконах змінилася за останні роки, тому важливо переконатися, що ваші сонцезахисні засоби є актуальними до того, як ви нанесли на шкіру шкіру лосьйоном.


    Хоча сонцезахисний крем необхідний для блокування шкідливих променів сонця, це не єдиний спосіб підвищити свій захист. Ваш одяг і сонцезахисні окуляри також допоможуть вам захистити вас від сонця.


    І прості кроки, як уникати сонця в середині дня, також корисні.


    Коли приходить літо, може бути важко збалансувати хороше і погане вплив сонячних променів. Але є переваги для здоров'я, пов'язані з променями - дійсно, повне запобігання сонця за будь-яку ціну може бути шкідливим. Сонячне світло - найкращий джерело вітаміну D, і важко отримати достатньо цього вітаміну тільки через джерела їжі. Вітамін D надходить в організм, коли ультрафіолетові промені вражають шкіру, викликаючи хімічну реакцію. От про те, як сонячне світло може бути корисний для вашого здоров'я.


    Звичайно, сонце не є єдиною небезпекою для здоров'я, яка проявляється у спекотні дні на відкритому повітрі. Підвищення температури ставить під загрозу пов'язаних з впливом сонця, які включають в себе тепловий і сонячний удари.


    Як можна більше пийте води, так як в літній час наш організм особливо потребує додатково вологи. Намагайтеся пити чисту воду, так як інші напої не зможуть відновити водний баланс в організмі. Вживайте більше фруктів і овочів, які містять багато води і намагайтеся якомога менше перебувати на вулиці під час активного сонця з 11 до 16 годин.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору