ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

СБУ полює на авто з литовськими номерами

    18 квітня 2024 четвер
    42 переглядів
    Масові обшуки проводять через блокування доріг у Харкові

    У Харкові поліція спільно з прокуратурою та Службою безпеки України проводить обшуки у більше ніж 10 квартирах та понад 30 автомобілях, що належать особам, причетним до блокувань вулиць 25 травня.


    Про це повідомив відділ комунікації поліції Харківської області.


    Відзначимо, що обшуки проходять на фоні візиту до Харкова президентів України та Литви.


    Обшуки проводять у справі блокування руху на вулицях міста 25 травня.


    За вказаним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 279 (блокування транспортних комунікацій шляхом влаштування перешкод, відключення енергопостачання чи іншим способом, яке порушило нормальну роботу транспорту або створювало небезпеку для життя людей, або настання інших тяжких наслідків) Кримінального кодексу України, зазначили в поліції.


    До обшуків також залучають КОРД, відзначив місцевий журналіст Павло Федосенко, який оприлюднив відповідні фото на своєму "Facebook". За його словами, обшуки тривають у власників авто на литовській реєстрації.


    Федосенко також повідомив, що вже є перші арешти.


    "Поліція вилучає "литовців" по всьому місту. На руках правоохоронці мають ухвали і орієнтування на машини. Отримав текст однієї ухвали, закидають по 279 і 293 КК України. Найцікавіше, що ні одна з цих статей не передбачає реального позбавлення волі, максимум - арешт. А тут - цілий КОРД. Цирк", - додав журналіст.


    Відзначимо, що 25 травня місцеві активісти заблокували рух у Харкові з вимагою зняти з порядку денного Верховної Ради законопроект про плати за автомобілі з єврономерами, що їздять по українських дорогах.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору