ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Новий тренд соцмереж: розкажи про свій найбільший сором

    20 квітня 2024 субота
    67 переглядів
    Користувачі соціальних мереж запровадили новий тренд

    Користувачі соціальних мереж запровадили новий тренд, який полягає у розповідях кумедних історій, коли Вас застали зненацька.


    Таку моду започаткував один із користувачів, що запитав: "Який був найбльш незручний момент, коли ви думали, що одні, але насправді це було не так?"


    Пост швидко набрав популярність, і завсідники мережі почали активно ділитись смішними історіями зі свого життя.


    Частою виявилась історія, коли хтось намагався подивитись фільм для дорослих, забувши вимкнути звук на колонках у інших кімнатах.


    "Одного разу я виходив з роботи і випустив з рук телефон, думаючи, що мене ніхто не бачить, я сказав: "О боже, таткові так шкода, що він зробив тобі боляче". У цей момент я помітив свого колегу, який дивився на мене, як на божевільного. Я вирішив нічого не пояснювати та просто швидко пішов до свого авто", - написав один із користувачів.


    Ще один чоловік вирішив поділитись з колегою своїми не надто позитивними думками про начальника. Звичайно, босс усе почув. Взагалі висловлюватись про начальство на роботі - вкрай дурна звичка, яка у більшості випадків завершується за аналогічним сценарієм.


    "Якось я вирішив пронявкати пісеньку кішці свого друга, виявилось, що за процесом спостерігала мама друга. Важко було їй пояснити, чому дорослий чоловік нявкає пісню кішці", - поділився один з користувачів.


    Також звичкою, яка нерідко ставить у незручне становище, є любов до наготи. Згідно з розповідями у мережі, якщо Ви любите прогулятись по дому без одягу, будьте певні, у цей момент хтось зайде.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору