ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Місцеві вибори: хто з українців голосуватиме

    20 квітня 2024 субота
    66 переглядів
    В Україні відбудуться позачергові місцеві вибори

    У неділю, 11 червня, в Україні відбудуться позачергові місцеві вибори. Жителі 25 населених пунктів у 13 областях прийдуть на виборчі дільниці.


    Сільських голів обиратимуть жителі Вінницької, Дніпропетровської, Житомирської, Івано-Франківської, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Харківської, Хмельницької, Чернівецької та Чернігівської областей.


    На Вінниччині в Ямпільському районі виберуть Гальжбіївского сільського голову.


    На Дніпропетровщині вибиратимуть Попасненського сільського голову в Новомосковському районі і Саївского сільського голову в П'ятихатському районі.


    На Житомирщині, у Бердичівському районі виберуть Швайковського сільського голову, а в Малинському - Головковського сільського голову.


    На Івано-Франківщині вибори пройдуть у трьох селах - Спасі Коломийського району, Міжгір'я Галицького району, Підвербцях Тлумацького району.


    Обиратимуть сільського голову жителі Долиновки Гайворонського району Кіровоградської, а також мешканці Старобільська і Шпотинська Старобільського району Луганської області.


    На Львівщині голосуватимуть за Калинівського сільського голову Яворівського району та Галичановського сільського голову Городоцького району.


    На Миколаївщині вибори відбудуться в Кривій Балці Миколаївського району та в Миколаївці Казанківського району, а на Одещині - Радісне Іванівського району.


    На Харківщині вибиратимуть Донецького селищного голову Балаклійського району.


    Хмельниччина готується до місцевих виборів в Кальне, Згарке і Пилипах Деражнянського району, а також у Водичках Хмельницького району.


    Жителі Чернівецької області голосуватимуть за Вороновицького сільського голову Кельменецького району.


    На Чернігівщині позачергові вибори пройдуть в однойменному районі - в селах Роїще і Новий Білоус.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору