ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Зроблю усе можливе: Вакарчук заговорив про президентство

    29 березня 2024 п'ятниця
    62 переглядів
    Вакарчук відреагував на те, що українці бажають бачити його презедентом

    Український артист, фронтмент гурту "Океан Ельзи" Св'ятослав Вакарчук відреагував на розмови про те, що українці бажають бачити його не лише на сцені, а у кріслі глави держави.


    Перед концертом на Луганщині у місті Лисичанську співака запитали, чи буде він подавати свою кандидатуру на вибори в президенти України, на що Вакарчук впевнено відповів, що єдиним його бажанням є те, щоб усім українцям жилося якнайкраще.


    "Я бачу сьогодні своїм завданням зробити добре, підняти настрій всім людям, які приїхали сьогодні в Лисичанськ і в інші міста. Це те, що повністю займає мій час, мою енергію, моє бажання. Так само й інші речі, які я роблю поза сценою, я їх робив, роблю і буду робити, тому що моїм завданням в цілому, яке я бачу для себе, крім творчого задоволення, - зробити так, щоб всій країні жилося якнайкраще. Я буду вибирати для цього всі методи, які я вважаю найбільш ефективними. Зараз я вважаю найбільш ефективним цей метод", - зазначив артист.


    Журналісти також поцікавились, чи не страшно виступати зараз на Донбасі. Музикант з упевненістю відповів, що нічого не боїться та дуже вдячний, що стільки українців його підтримують. А не поїхати туди означало б зраду.


    Також Св'ятослав Вакарчук додав, що робитиме все, щоб не втратити прихильників і по іншу сторону кордону.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору