ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородська школярка потоваришувала з президентами України та Словаччини (ФОТО)

    24 квітня 2024 середа
    94 переглядів
    Ужгород. Наталія Блага відкривала Європу разом з Петром Порошенком

    П'ятикласниця Наталія Блага увійде в історію як дівчинка, яка відкривала Європу разом з Петром Порошенком. Саме вона вручила ключі та супроводжувала гаранта протягом урочистостей.

    Як зізналась Наталя після церемонії відкриття, то вона трохи хвилювалась, але Петро Олексійович її заспокоїв. Подружилася юна ужгородка і з президентом Словаччини Андрейом Кіскою, який дружнім жестом підбадьорював Наталю та розпитав як у неї справи.

    Наталю для такої ролі обрали не дарма. Вона сестра учасника бойових дій у зоні АТО Віктора Благи, який з травня по вересень 2014 брав участь у обороні Луганського аеропорту, боях за Станицю Луганську та Металіст. Зараз Віктору 22 роки і він продовжує служити у збройних силах України.

    Як розповіли «Голосу Карпат» батьки сьогоднішніх героїв, вони дуже пишаються сином та донькою, які надовго увійдуть в історію країни. Син – захисник, герой, який ризикував життям заради майбутнього держави, сумлінно виконує свій військовий обов'язок, вірний присязі. А Наталія – окраса родини, така ж сумлінна учениця та відмінниця.

    «Я просто щаслива, що у мене є такі діти. Я ними дуже пишаюсь», - підкреслила мама Олена Вікторівна.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору