ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Відпочинок в Україні 2017: найкрасивіші острови

    25 квітня 2024 четвер
    87 переглядів
    Список найкрасивіших островів України де можна відпочити

    Яким собі уявляють літній відпочинок більшість туристів? Якщо спростити відповідь на це питання, то можна виділити всього дві категорії: любителі моря і любителі гір. І те, і інше є в Україні, тому проблем з цим виникнути не повинно. Але що, якщо є альтернатива відпочинку на морі. В Україні є досить багато барвистих острівців, де можна дуже спокійно і затишно відпочити, а іноді не гірше, ніж на морі. Тому список найкрасивіших островів України буде як ніколи до речі.


    Відпочинок в Україні 2017: список найкрасивіших островів


    Острів Зміїний, Одеська область – прекрасне місце для заміни умовної Одеси. Адже знаходиться цей острів зовсім недалеко від неї. Там є усе потрібне для комфортного відпочинку – море, і невелике прісне озеро. В різні роки цей острів був у владі величезної кількості країн: Римської, Візантійської, Османської і Російської імперій. Крім цього він примітний своєю прекрасною природою. Так що це місце ідеально підійде для любителів спокійного і затишного відпочинку.


    Острів Джарилгач, Херсонська область – найбільший безлюдний острів у всій Центральній Європі.


    Завдяки тому, що там ніхто не живе, природа тут дуже цікава, а більшість представників флори і фауни занесені в Червону книгу. Кажуть, що якщо ви тут побували, то обов'язково повернетеся ще.
    Острів Бірючий, Херсонська область – частина Азово-Сиваського національного природного парку, а з 1927 року тут облаштований заповідник. Потрапити туди не просто, потрібні спеціальні дозволи у місцевої влади. Але воно того варто, подивитися на благородних оленів, ланей і величезну кількость інших диких тварин можна далеко не у всій Україні.


    Острів Березань, Миколаївська область – частина Національного історико-археологічного заповідника "Ольвія". З ним пов'язана дуже цікава історія повсталого крейсера «Очаків», команда якого була розстріляна саме на цьому острові. Щоб потрапити сюди на екскурсію потрібно буде домовитися в найближчих селищах.


    Острів Інь-Янь, Івано-Франківська область. Назва походить від однойменного китайського символу, який острів нагадує з висоти пташиного польоту. Крім цього, кажуть, що острів насичений гармонією, яку він надає всім його відвідувачам. Так що, повернетеся звідси ви з прекрасним настроєм і повним сил.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору