ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Фахівці назвали основні причини розлучень

    29 березня 2024 п'ятниця
    75 переглядів
    Декілька причин по яких сімейні пари розлучаються

    Формуючи сім'ю, чоловік і жінка стикаються з безліччю, як позитивних моментів, так і неприємних. У відносинах і сімейному житті в певний момент наступають критичні періоди.


    Фахівці в області розвитку сім'ї та відносин постійно працюють над питанням проблем відносин подружжя в різні періоди їхнього спільного життя. Визначивши ряд закономірностей, медики змогли встановити, що перші критичні ситуації розвиваються дуже рано, а точніше вже на 6-му тижні після заміжжя.


    Наступні кризи були помічені у більшості пар в 8 місяців, 2,5 року, 4, 7 і 12 років. Ці дати вважаються фатальними для сімейних пар тому, як більшість шлюбів розпадається саме в ці періоди.


    Розглянемо більш докладно ці періоди і що відбувається саме в цей момент:


    Шість тижнів:


    Цей період вважається початком дорослішання. Після того як пара одружилася і починає законне спільне життя у них виробляється почуття відповідальності. Але, коли сімейна пара стикається з важкою реальністю ейфорія поступово зникає, розбивається поняття "казкових відносин". Причин цьому безліч. Як стверджують деякі фахівці, що з боку одного члена сім'ї відбувається якесь розслаблення. Коли чоловік або жінка розуміють, що оволоділи своєю пасією, у одного перемикається увагу на інші речі, тому з боку другого члена сім'ї з'являються невдоволення, ревнощі, розчарування і тд.


    Вісім місяців:


    Цей період ми звикли називати "битовуха". У цьому випадку або чоловік, або жінка перестають працювати над подружнім життям, покращувати відносини, вносити в неї щось нове і цікаве настає момент сірої, буденної і нудного життя. Рутина засмоктує і руйнує безліч шлюбів, тому варто завжди бути на чеку і робити всілякі божевільні речі, щоб кожен день хоча б трохи відрізнявся від попереднього.


    2,5 року:


    Приблизно в цей період починає знижуватися потяг один до одного. Подружжя проявляють холод, байдужість, пропадає то саме почуття любові, що в результаті не влаштує одного з партнерів і шлюб приречений на крах. Іноді через подібні прояви чоловік або жінка знаходять собі інший об'єкт бажання і задоволення потреб.


    Чотири роки:


    До цієї дати більшість сімейних пар вже мають дитину, можливо не одного. Як правило діти забирають всі сили, увагу і вільний час особливо у жінок. У цей момент, в більшості випадків чоловік шукає собі нове заняття і увагу "на стороні" і в підсумку подружня пара розлучається.


    Сім років:


    Цей критичний період ще не вивчений до кінця, але якщо вірити психологам, то у будь-якої людини кожні сім років оновлюється організм. Можна помітити, що дуже багато людей після трудових семи років люди змінюють роботу і медики стверджують, що такий процес відбувається і в сімейних відносин. Можливо не буде для цього вагомої причини, щоб руйнувати сім'ю, але так влаштована наша психіка.


    Після 12 років:


    Сама остання критична небезпека в житті сімейної пари. Коли вже зовсім нічого черпати один від одного, від відносин в цілому, то утворюється великий ризик розлучення. За 12 років спільного життя не всі пари домагаються своїх цілей і іноді на цьому тлі шлюб розпадається. Цей період подружнього життя вважається переломним і найнебезпечнішим.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору