ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Літні лайфхаки для чоловіків

    18 квітня 2024 четвер
    82 переглядів
    Перелік речей, які чоловіки повинні застосовувати влітку

    Перелік речей, які чоловіки повинні застосовувати влітку, щоб бути у формі, мати красивий і доглянутий зовнішній вигляд.


    1. Зробіть педикюр.


    Немає причин, по яким хлопці не повинні робити педикюр, особливо якщо протягом літа ви носите взуття з відкритим носком. Фахівці можуть видалити більше сміття, бруду і мертвої шкіри, ніж можете зробити це ви, просто зрізуючи нігті на ногах. Вам не потрібно робити це щодня, досить, щоб підтримувати здорову гігієну ніг.


    2. Використовуйте дезодорант не тільки для пахв.


    Дезодорант зберігає ваші пахви свіжими, і він також може чинити такий же вплив на ваші ноги.


    3. Слідкуйте, щоб взуття не мало неприємний запах.


    Незважаючи на те, що ви покриваєте ноги дезодорантом, щоб запобігти потовиділення, ваші черевики, ймовірно, все одно будуть смердіти, якщо ви будете ходити без шкарпеток багато днів поспіль. Коли ви не носите своє взуття, застосовуйте саморобні освіжувачі повітря.


    4. І потім тримайте їх чистими все літо.


    Є тонни засобів, які можуть допомогти зберегти ваші ноги білими і свіжими все літо. Ніщо не зрівняється з харчовою содою, перекисом, зубною щіткою і теплою водою. Якщо у вас є замшеві туфлі, невеликий наждачний папір може видалити бруд і сміття.


    5. Знайте, як закочувати рукава і штани.


    Незважаючи на те, що вам жарко, деякі люди все ще повинні носити сорочку з довгими рукавами. Дізнайтеся, як модно закочувати рукава, щоб дати тілу більше дихати.


    6. Зробіть свої джинси короткими


    Візьміть старі джинси і обріжте їх. Це заощадить гроші і час.


    7. Зробіть вибір відповідно до сонцезахисних окуляри для вашої форми обличчя.


    Не варто відштовхуватися від трендів підбираючи сонцезахисні окуляри. Підбирайте їх за формою обличчя.


    8. Майка під сорочку.


    Влітку дуже жарко, але якщо вам потрібно носити якусь сорочку з коміром будь то на торжество або на роботу, ви повинні подумати про те, щоб носити під сорочкою майку, яка прийме на себе весь піт, запобігаючи прояв плям від поту на сорочці.


    9. Уникайте жовтих плям на сорочці.


    Як згадувалося вище, найпростіший спосіб запобігти цьому просто надіти майку під сорочку. Іноді це складно, тому що влітку хочеться носити якомога менше одягу. Тому, якщо вам потрібна альтернатива. За допомогою відбілювачів ви можете легко їх вивести.


    10. Знайте, як швидко охолодити пиво або вино.


    Є мільйон способів зробити це, але дуже простий і легкий спосіб намочити паперовий рушник, обернути навколо пляшки і поставити його в морозильник на 15-20 хвилин.


    11. Вивчіть цінність зволоження особи і переконайтеся, що ви використовуєте SPF.


    Зволоження вашого обличчя важливо. Це не просто придуманий міф, що змушує вас витрачати більше грошей. Це насправді допомагає запобігти прояву зморшок, захистити обличчя від впливу сонячних променів. В принципі, зволоження відмінно і в короткостроковій, і в довгостроковій перспективі, тому починайте робити це влітку, а потім робіть це кожен сезон.


    12. Знайте, як зробити кілька літніх коктейлів.


    Оскільки настало літо, ви, ймовірно, плануєте провести вечірку або барбекю.


    13. Знайте, як приготувати смачний гриль.


    Літо і гриль в основному йдуть рука об руку, тому, якщо ви новачок в приготуванні їжі на відкритому повітрі, вивчіть кілька простих рецептів приготування і кличте гостей, щоб вони змогли випробувати ваші шедеври.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору