ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Названі продукти-помічники в боротьбі з голодом

    28 березня 2024 четвер
    100 переглядів
    Які продукти перемагають почуття голоду

    Перед бажанням вжити смачну їжу у великих кількостях мало хто може встояти. Але існує ряд продуктів, які можуть значно знизити ваш апетит і при цьому наситити на деякий час.


    Американські вчені назвали продукти, тепер знаючи цей список можна сміливо використовувати їх в якості корисних перекусів для ситості. У доповненні до цього, завдяки їм можна знизити вагу і тримати її стабільною без різних дієт.


    Яблука


    На першому місці в списку є яблука. Вони низькокалорійні і стимулюють вироблення гормону, який впливає на головний мозок, даючи йому сигнали, змушуючи думати, що ви наситилися.


    Червоний перець


    Він не тільки допоможе впоратися з почуттям голоду, але і сприяє зниженню ваги. Існує дієта, яка заснована на вживанні червоного перцю, який спалює підшкірний жир. Можна перед їжею вжити пів чайної ложки цього вогняного продукту і ви втратите відчуття голоду.


    Водорості


    Різні види водоростей дають відчуття ситості, якщо вірити думку вчених. Але це можна перевірити на собі, якщо перед вживанням основної порції в обідню перерву ви з'їсте трохи морських водоростей. Ви можете приготувати напої з додаванням морських водоростей і ваше бажання з'їсти знизитися на 30 відсотків.


    Яйця


    Яйця багаті на білок, а так само добре борються з апетитом. Якщо ви використаєте омлет з двох яєць на сніданок це допоможе наситити вас на півдня.


    Вода


    Іноді, почуття голоду залежить не тільки від їжі. Зневоднений організм так само викликає це відчуття. Тому перед тим як вжити чергове блюдо, випийте склянку води, можливо дві.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору