ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чоловік з гранатою поставив на ноги пів Дніпра

    19 квітня 2024 п'ятниця
    40 переглядів
    Чоловік ізза сварки з жінкою, вийшов на вулицю з гранатою

    Більше 5 екіпажів патрульної поліції, слідчо-оперативна група, рятувальники, спеціальний підрозділ КОРД та карета швидкої допомоги були задіяні в Дніпрі під час затримання чоловіка з гранатою.


    Інцидент виник на вулиці Гуртовій. Чоловік посварився зі своєю дружиною, після чого вийшов на вулицю з гранатою. Ситуація була критичною - в одній руці у нього була граната, в іншій - чека.


    Операція із затримання тривала більше півгодини. В радіусі 100-150 метрів евакуювали людей. В результаті спільних зусиль патрульної поліції і спецпідрозділу чоловіка вдалося затримати. За словами правоохоронців, чоловік раніше був судимий за групове вбивство.


    Дружина затриманого розповіла, що з чоловіком вони розлучилися три роки тому, однак живуть у цивільному шлюбі. За її словами, час від часу у нього бувають "зриви", в результаті яких він опиняється у відділку поліції. Жінка запевняла, що нічого не знала про наявність у чоловіка зброї чи боєприпасів.


    За попередньою інформацією правоохоронців, в руках у чоловіка була наступальна граната, схожа на РГД-5. Чоловіка затримали для з'ясування обставин і подальших слідчих дій. Після затримання від підозрюваного надійшла інформація про те, що у нього вдома є ще зброя та боєприпаси.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору