ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Українським водіям підготували неприємний сюрприз

    19 березня 2024 вівторок
    97 переглядів
    Водіїв, які мають відповідну ліцензію для пасажирських перевезень,ждуть зміни

    Водіїв, які мають відповідну ліцензію для пасажирських перевезень попереджають, що скоро їх транспортні засоби переведуть на спеціальні жовті номерні знаки.


    Про це повідомив на брифінгу заступник міністра інфраструктури Юрій Лавренюк


    "Ми розробляємо документи. Всі офіційні легальні перевізники, які мають відповідні сертифікати і мають право перевозити пасажирів, їх автомобілі будуть поставлені на жовті номерні знаки", - зазначив чиновник.


    За словами Лавренюка, таксисти, водії маршруток та інших транспортних засобів, які легально перевозять пасажирів, нововведення дасть багато переваг. Наприклад у столиці таким водіям дозволять висаджувати та підбирати пасажирів у місцях, де зараз їм зупинятися заборонено. Крім того, їм дозволять рухатися у смузі разом з громадським транспортом.


    Проект стосовно номерних знаків незабаром опублікують на офіційному сайті уряду. Наразі тривають обговорення щодо нових правил, а ввести їх планують уже з вересня 2017 року.


    Заступник міністра підкреслив, що отримати нові номери зможуть як підприємства-перевізники так і водії приватних авто, що мають відповідну ліцензію.


    Проте отримати нові номери зможуть водії, чиї транспортні засоби пройшли необхідну перевірку та відповідають усім вимогам безпеки.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору