ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Прокурори не виключають можливості оскарження судового рішення в "мукачівській справі"

    17 квітня 2024 середа
    118 переглядів
    Мукачево. Четверо бійців «Правого сектору» вийшли на волю

    Генеральна прокуратура України вважає рішення суду про перестрілку в Мукачевому, згідно з яким четверо бійців «Правого сектору» вийшли на волю, занадто м'яким.

    Про це у соціальній мережі Фейсбук повідомила речниця генерального прокурора Лариса Сарган.

    «Щодо рішення суду по чотирьох бійцях «Правого Сектору», яких підозрювали у резонансній стрілянині 11 липня 2015 року на Закарпатті: державні обвинувачі вважають таке рішення занадто м'яким. Після детального вивчення повного тексту вироку Мукачівського міськрайонного суду буде прийнято рішення про його можливе оскарження», - написала Л.Сарган.

    Як відомо, на Закарпатті 11 липня 2015 року сталася стрілянина. Конфлікт виник між учасниками «Правого сектора» і людьми з оточення народного депутата Михайла Ланя (кримінальна кличка Блюк). За версією представників «ПС», Ланьо сам викликав їх на переговори, оскільки «Правий сектор» почав заважати потоків контрабанди. В результаті інциденту в Мукачево постраждало 14 осіб, загинули троє.

    У понеділок, 26 червня, суд зняв низку звинувачень з біців «Правого сектору», через відсутність доказів: бандитизм, погрози вбивством та блокування шляхів в епізоді АЗС. Трьом з чотрирьох добровольців суд зарахував терміни як відбуті.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору