ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Колишній зек-закарпатець попався з краденою банківською карткою

    29 березня 2024 п'ятниця
    58 переглядів
    Головуправління Нацполіції України у Закарпатській області інформує...

    Про крадіжку з квартири, яка знаходиться на 3-му поверсі багатоповерхівки у Мукачеві, власник повідомив працівників поліції.

    Чоловік розповів, що пізно ввечері він повернувся із залізничного вокзалу додому, залишив свою сумку у прихожій, а за кілька хвилин почув підозрілі звуки. Коли він оглянув кімнату, його радикюлю на місці вже не було.

    Як з`ясували правоохоронці, невідомий стежив за чоловіком і слідом за ним зайшов до незачиненої квартири. Грошей, які були у чужій торбині, крадію виявилось замало, тож він вирішив зняти з банківської картки. Всі спроби підібрати код виявились невдалими.

    Утім, за кілька днів за допомогою камер відеоспостреження мукачівським поліцейським вдалось встановити та затримали зловмисника. Ним виявився раніше судимий мукачівець за ряд злочинів майнового характеру та пов`язаних з наркотиками.

    За цим фактом так само відкрито кримінальне провадження за част.3 ст.185 Кримінального кодексу України – Крадіжка, поєднана з проникненням у житло. Покарання для раніше судимого мукачівця визначить суд.

    Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору