ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Екс-солістка "ВІА Гра" прогулялася по Женеві з задертою спідницею (фото)

    28 березня 2024 четвер
    107 переглядів
    Ольга Романовська потрапила в пікантну ситуацію на відпочинку в Женеві

    Співачка Ольга Романовська потрапила в пікантну ситуацію на відпочинку в Женеві. Екс- солістка "ВІА Гра" опинилася в центрі уваги швейцарців, сама не розуміючи чому.


    Прогулюючись містом у короткій спідниці і з туристичним наплічником за спиною, Ольга раптом помітила неабияку увагу оточуючих до своєї персони. Чоловіки щось весело кричали їй у слід, жінки перешіптувались, вказуючи на неї пальцями. І всі весело сміялись.


    Причиною такої підвищеної уваги до співачки стало те, що в неї задерлась спідниця. Підступний наплічник чіпляв при ходьбі поділ, поступово піднімаючи міні-спідничку Ольги вгору та відкриваючи на загальний огляд її сідниці. У такому вигляді Романовська пройшла 5 кварталів, аж поки одна жінка не сказала їй про конфуз.


    Про свою женевську пригоду Ольга Романовська розповіла шанувальникам в Instagram.


    "Я йшла по місту, нікого не залишаючи байдужим. Машини гальмували, сигналячи. Чоловіки на французькому весело щось кричали мені в слід, я нічого не зрозуміла, але, думаю, що щось хороше (а може, й ні). Школярки штовхали один одного ліктем, перешіптуючись. Навіть завжди ділові "білі комірці" свистіли, проходячи повз ... Запитайте, у чому мій секрет? Може, впевненість, посмішка, засмаглі ноги? Це 5 кварталів, пройдених з задертою спідницею. Спасибі одній добрій жінці , що сказала. Через пару кварталів, знову відчувши вентиляцію в області сідниць і помітивши зацікавлені погляди, я зрозуміла, що знову веселю народ. Підступний наплічник чіпляв при ходьбі спідницю, поступово піднімаючи її вгору. Мораль цієї історії така: одна на кілька секунд збентежена мадам змусила посміхатись сотні людей на своєму шляху ", - розповіла зірка.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости