ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Не шкодую: Брежнєва розповіла про зміну іміджу

    19 квітня 2024 п'ятниця
    74 переглядів
    Брежнєва пояснила шанувальникам, навіщо обстригла довге волосся

    Співачка Віра Брежнєва пояснила шанувальникам, навіщо обстригла довге волосся.


    Не так давно артистка вирішила змінити імідж. Ще з часів, коли Віра співала у гурті "ВИАГра", довгі біляві локони стали її "торговою маркою", якій співачка не зраджувала довгі роки.


    Тому не дивно, що як тільки вона зважилася зробити коротку стрижку, шанувальники буквально засипали Брежнєву запитаннями. Головним чином, фанатам хотілося дізнатися, навіщо Віра остригла свою головну "фішку".


    Втомившись від постійних розпитувань, артистка вирішила відповісти передплатникам на сторінці в Instagram.


    "Трохи про моє особисте життя. Відповіді на типові запитання. 1) мої стосунки з довгим волоссям тривали більше 15 років. 2) так, я зважилася і підстриглася. 3) ні, я не шкодую і не сумую. 4) я кайфую. легкість, свіжість, щось нове. 5) мені просто захотілося внести родзинку в наші стосунки. 6) вони були не проти. 7) волосся не зуби - відросте. Вже росте. 8) дуже подобаюся собі з новою зачіскою. 9) волосся здоровіше і трохи світліше, на сонечку здається ще світлішим. 10) обожнюю експерименти і влітку не жарко", - написала Брежнєва.


    До речі, на голові у Віри тепер - головний тренд літа - подовжений боб. Така стрижка ідеально підходить для тих, хто хоче прибрати довжину, але не готовий до кардинальних змін.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору