ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Від завтра українські водії здаватимуть нові екзамени

    19 квітня 2024 п'ятниця
    76 переглядів
    З 1 липня українські водії здаватимуть іспити за новими тестами

    З 1 липня українські водії здаватимуть іспити за новими тестами. Старими залишились хіба що умови проходження екзамену – 20 хвилин, 20 запитань і допустити можна щонайбільше 2 помилки.


    Головний сервісний центр МВС підготував понад дві тисячі сучасних питань за правилами дорожнього руху. Це результат відкритого онлайн-обговорення. Протягом березня та квітня свої пропозиції надіслали понад 11 тисяч українців, у тому числі і тих, хто мешкає в Криму.


    Експерти побажання врахували. Як результат, теоретичні завдання актуалізували згідно сучасної ситуації на дорогах, більше уваги приділили практичним навичкам. До того ж, питання згрупували згідно категоріям водійського посвідчення. Тому майбутнім водіям легкових автомобілів не доведеться відповідати на питання, пов'язані з управлінням автобусами або вантажівками.


    Перевірити готовність до іспиту можна безкоштовно на сайті Головного сервісного центру МВС. Здавати теоретичну частину іспиту майбутнім водіям можна безліч разів, як і раніше. Однак нова спроба повинна бути не раніше, ніж через 5 днів.


    Допомогти майбутнім водіям під час тесту буде неможливо, запевняють в Головному сервісному центрі. Там обіцяють до кінця року по всій країні в класах для проходження іспиту встановити камери, а в екзаменаційних автомобілях - відеореєстратори.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору