ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Дніпрі п’яний депутат врізався в дім і пручався поліції (Відео, фото)

    20 квітня 2024 субота
    89 переглядів
    П'яний скоїв ДТП і пручався при затриманні поліції

    Сьогодні вранці, 2 липня, п'яний водій за кермом Honda CR-V врізався в будинок і чинив опір патрульним при затриманні.

    Про це Інформатор повідомляє з місця події. Інцідент стався приблизно о 4:00. За словами поліцейських, на Січеславській Набережній вони помітили автомобіль, який рухався, порушуючи правила дорожнього руху. Машина під'їхала до будинку №27, водій став відкривати автоматичні ворота, патрульні просили його зупинитися, але чоловік за кермом прохання ігнорував. Заїжджаючи у двір, водій не впорався з керуванням, врізався в будинок, потім продовжив рух і вже зупинився в кущах. Він був явно напідпитку. Проходити тест на алкогольне сп'яніння відмовився.


    «Я підійшов, попросив заглушити машину, напарник швидко перекрив йому рух. Коли зрозумів, що водій не зупиниться, просунув руку через скло, щоб заглушити мотор, але водій підняв його і намагався їхати далі, притиснувши мені руку», - розповідає один з патрульних.


    У власника позашляховика патрульні виявили посвідчення облдержадміністрації на ім'я Герасимчука Сергія Сергійовича. Але сам водій Honda запевняє, що ніякого відношення до адміністрації не має і зараз тимчасово безробітний. Він просив патрульних викликати особистого адвоката і погрожував судовим позовом за те, що йому забруднили сорочку за 2 тисячі гривень.



    П'яний чоловік також висловив свою версію того, що сталося. За його словами, він не був за кермом автомобіля, а спокійно йшов пішки по вулиці. З невідомої причини його нібито скрутили патрульні, розбили скло в машині і забрали документи. Водієві загрожує штраф - 10 200 гривень і позбавлення водійських прав на 1 рік.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору