ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Google в допомогу: чого не вистачає молодим українцям для нормального життя

    19 квітня 2024 п'ятниця
    90 переглядів
    Шахов поскаржився на молодь, яка не хоче вчитися

    Народний депутат України Сергій Шахов поскаржився на молодь, яка не хоче вчитися, а шкільну програму у 90% випадках не знає взагалі.


    Проблемі сучасних дітей та рівня їх освіченості Шахов присвятив пост у Facebook.


    "Подивився кілька відео, як молоді люди відповідають на питання зі шкільної програми. 90% не знають навіть того, що вивчається в 6-7 класі. Відразу після цих записів YouTube запропонував мені блог-відповідь, записаний студентом. Молода людина розпинається, нібито знання формат "Земля кругл" або "в метрі сто сантиметрів" сьогодні не потрібні. Адже для цього є смартфон і Google. Шерлок Холмс нашого часу, не інакше. Що ж відповісти вирішив і я", - написав він.


    Якими виявилися результати його проходження тесту, депутат не уточнив, проте зауважив, що головна проблема молоді сьогодні в тому, що діти не хочуть вчитися, вони вважають, що більшість того, що пропонує шкільна програма не знадобиться у житті взагалі.


    "Питання зовсім в іншому - велика частина молоді НЕ ХОЧЕ вчитися і дізнаватися для себе цей світ. Сучасні діти відмовляються критично мислити! З 10 до 24 років я читав по 2-4 книги в тиждень. Мені було цікаво відкривати нові горизонти. Придалися мені пару тисяч прочитаних томів? ЗВИЧАЙНО. Хоча я зовсім не впевнений, що швидко і легко назву рік написання того чи іншого твору. Чи зможу я переплутати автора? Напевне так. Буде смішно, але людська пам'ять недосконала", - похвалився своїми можливостями Шахов.


    На думку депутат, саме його знання та вміння критично мислити допомогли йому отримати те, що він має на сьогодні.


    "Однак я прагнув критично мислити і вчився цьому не один рік. Саме тому я міг не йти на поводу у влади, а оцінювати кожну ситуацію я намагався з позиції декількох спостерігачів. І ось чому моя мета - міняти країну на краще, а не жити в умовах кимось заданих параметрів. Так чому ж нашу молодь позбавляють критичного мислення?", - підсумував він.


    Деякі користувачі в соцмережі підтримали думку автора, проте більшість не погоджуються з тим, що сьогодні можна отримувати знання тим же способом, що 100 чи 200 років тому.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору