ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Спортивне харчування: як заощадити

    18 квітня 2024 четвер
    61 переглядів
    Пропонуємо вам список недорогих аналогів популярного спортпіта

    Через ряд причин — починаючи від алергії, закінчуючи обмеженнями бюджету — багато тих, хто тренується, не можуть собі дозволити прийом протеїнового порошку. Досить часто починаючі спортсмени не знають, що купити, тому що хочеться придбати все. Але, на жаль, ціни на якісні препарати досить високі та далеко не кожному по кишені.


    Не варто засмучуватися! Пропонуємо вам список продуктів, на яких дійсно не варто економити, та недорогих аналогів популярного спортпита, які не вимагають переплати.


    Омега-3. Поліненасичені Омега-3 кислоти – неймовірно корисні для організму. Вони не тільки сприяють схудненню, але і покращують стан шкіри та волосся. Ці жири обов'язково повинні бути присутніми у вашому раціоні. Ви можете отримати його, вживаючи червону рибу. Або просто купіть упаковку риб'ячого жиру в аптеці.


    ZMA-комплекс. Цей комплекс складається з цинку, магнію, вітамінів В6, які дозволяють збільшити витривалість і стимулюють м'язовий зростання. Якщо купувати ці елементи окремо, то можна заощадити в 3 рази.


    Казеїн. Для того, щоб впоратися з вечірнім бажанням поїсти рекомендують вживати довгий білок, яким є казеїновий протеїн – відмінний помічник при наборі маси. Як заощадити? У 100 грамах сиру досить багато білка (близько 18 грамів), також цей білок повноцінний за амінокислотним складом і нічим не поступається казеїну. Але за вартістю, відповідно, набагато дешевший.


    Вітамінно-мінеральні комплекси. Не обов'язково купувати саме спортивні. По суті те, що потрібно це: цинк, залізо, магній, кальцій, хром, йод, вітаміни A, E, D, C, B. Підберіть його в аптеці.
    Не вірте кричущим упаковкам, які обіцяють бонусом тисячі додаткових компонентів. Чим простіший продукт, тим він корисніший.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору