ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті прикордонники з СБУ затримали партію контрабандного тютюну (ФОТО)

    20 квітня 2024 субота
    78 переглядів
    Чопський прикордонний загін інформує...

    Прикордонники Чопського загону спільно з СБУ затримали у неділю вранці значну партію контрабандних цигарок.

    Цього разу, тютюн, потай від контролю, намагались перевезти через пункт пропуску «Тиса», що на українсько-угорському кордоні.
    Інформацію про можливу спробу незаконного переміщення сигарет прикордонникам надали співробітники ВБКОЗ СБУ у Закарпатській області. Отож, завдяки завчасно отриманим даним, охоронці кордону звернули особливу увагу на легковий автомобіль «Форд», під керуванням громадянина України. Як результат, у ході спільного прикордонно-митного контролю, правоохоронці виявили 2670 пачок цигарок «Ліфа» та «Комплімент» без акцизних марок. Тютюнові вироби були приховані у численних тайниках, облаштованих по усій автівці: у конструктивних особливостях, під передніми та задніми сидіннями, під панеллю коробки передач, у панелі приладів, у порогах легковика тощо.
    Як наслідок, цигарки та транспортний засіб, оцінений у понад 148 тисяч гривень, вилучено митницею. Сума оцінки, наразі, встановлюється.
    Прес-служба Чопського прикордонного загону

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Умные люди давно на самых надежных дронах типа Сталкер и Дракула за рейс перебрасывают 1,5-3 коробки сигарет и прочего товара. Ну а дурачки любят играть в прятки.