ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті у ДТП загинула літня жінка (ФОТО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    106 переглядів
    Відділ комунікації поліції в Закарпатській області інформує...

    На автошляху в Мукачівському районі.

    У неділю неподалік села Верхня Визниця трапилось ДТП. 26-річний водій не впорався з керуванням і з’їхав у кювет. Він разом з дружиною доставлені до лікарні, пасажирка заднього сидіння від отриманих травм померла на місці

    На місці аварії поліцейські встановили, що водій автомобіля марки «ВАЗ 2107» рухався зі сторони с. Лісарня до с. Верхня Визниця. При обгоні попутного транспорту чоловік не впорався з керуванням і з’їхав з дороги. В результаті машину зупинило дерево.

    Водія і його дружину, обоє 26-річного віку, у важкому стані доставили до реанімаційного відділення районної лікарні. Жінка-пенсіонер, яка сиділа на задньому сидінні, померла на місці.

    За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України - Порушення правил безпеки дорожнього руху, які призвели до смерті потерпілого. Водію, який за кермом перебував у нетверезому стані загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортним засобом. Триває досудове розслідування.

    Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору