ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В лікарні у покійної дівчини вкрали сережки

    29 березня 2024 п'ятниця
    94 переглядів
    У Житомирі у померлої 20-річної дівчини вкрали золоті сережки

    Поліція Житомирської області проводить розслідування злочину.


    Як повідомляє місцеве видання «ЖЖ», дівчина два роки боролася з хворобою нирок. Їй вже в липні мали проводити трансплантацію нирки за кордоном, але вона не дожила і померла у відділенні інтенсивної терапії в Житомирській обласній лікарні.


    Двоюрідна сестра дівчини повідомила, що пропажу виявили вже вдома.


    «Батькам було не до того, тільки родичі побачили, що на Насті немає сережок. Того ж дня я повернулася у відділення, думала, прийду, скажу: люди, тут померла моя сестра, можливо, в сейф зняли її сережки, дайте. Коли я прийшла, мені сказали: вона заїжджала сюди без сережок, шукайте в нефрології. Я побігла в нефрології, дві години бігала туди-сюди», - повідомила сестра померлої дівчини.


    У сім'ї не знають, коли сережки встигли вкрасти, тому що до останнього моменту поруч з Настею перебувала її мама, лікар-реаніматолог і медична сестра. Коли родичі зрозуміли, що самі не знайдуть пропажу, вони звернулися в поліцію.


    У лікарні інцидент назвали «дуже неприємним з людської точки зору» і пообіцяли, що, якщо злодій буде знайдений, його звільнять без права надалі працювати в медицині. Зараз слідчі перебувають у лікарні й опитують медиків і вилучають записи камер відеоспостереження. Відкрито кримінальне провадження за ст. 185 КК.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору