ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вірус Petya.A вдарив по українським переселенцям

    25 квітня 2024 четвер
    73 переглядів
    Переселенці не можуть отримати документи,причиною цього стала атака вірусу Petya

    Переселенці не можуть отримати документи, що підтверджують їх статус тимчасово переміщеної особи. Причиною цього стала нещодавня хакерська атака вірусу Petya.А.


    На "гарячу лінію" за останні кілька днів надходить маса дзвінків зі скаргами від переселенців.


    Фахівці управлінь приймають від них заявки на отримання довідки, але тепер призначають час, коли вони отримають потрібний їм документ. Складна ситуація з видачею спостерігається в Слов'янську, Бахмуті, Торецькому, Покровському та в Мар'їнському районі Донецької області, в Сєвєродонецьку, Лисичанську, Станиці Луганській Луганській області.


    Тимчасово не можна отримати довідку і деяких населених пунктах Дніпропетровської області: в Межовому, Покровському, Петропавлівці, Тернівцях, Кривому Розі, Першотравенську та П'ятихатках.


    "Також були повідомлення про нефункціонування єдиної інформаційної бази ВПЛ в ряді міст і районів Харківської та Запорізької областей. На сьогодні перестали здійснювати прийом ВПЛ УПСЗН в м.Маріуполі і Нікольському районі Донецької області", - йдеться в повідомленні.


    Чиновники виправдовують затримаю атакою вірусу Petya.A. Після його втручання сервера Мінсоцполітики не працюють ще з минулого вівторка. У міністерстві так і не змогли визначити, скільки часу їм знадобиться на відновлення адекватної роботи бази.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору