ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Жінку вбили через те, що не поділилась горілкою

    19 квітня 2024 п'ятниця
    76 переглядів
    Не дали випити і за це вбив жінку

    Нещодавно в поліцію міста Кам'янське надійшло повідомлення від лікарів швидкої допомоги про те, що біля гаражів по проспекту Василя Стуса виявлено труп невідомої жінки.

    Події розгорталися наступним чином. Жінка без певної роботи, яка назбирала металу, пляшок і картону здала це все за гроші в спеціальних пунктах купила собі і своєму співмешканцю горілки.


    Пікніку завадив чоловік, що проходив повз. Він захотів приєднатись до «застілля». Але чоловіку відмовили. Залишився без бажаного напою, чоловік просто озвірів. Він почав бити жадібну жінку. Руками і ногами. По голові і тілу. Перестаравшись з покаранням за твердість душі, чоловік вбив бідолаху.


    Бездиханне тіло 51-річної місцевої жительки пролежало біля одного з будинків по вулиці Тагільський дві доби, перш ніж його виявили медики, а потім і копи Кам'янського. 29 червня слідчим відділом Кам'янського ВП за погодженням з місцевою прокуратурою чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору