ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Куди найчастіше літають "біометричні" закарпатці з українцями?

    28 березня 2024 четвер
    88 переглядів
    "Біометричні" українці можуть без віз відвідувати 22 держави ЄС

    У трійку найбільш популярних напрямків, авіаквитки за якими шукали українці після введення безвізового режиму з ЄС, увійшли Барселона, Рим і Париж.

    Далі йдуть Мілан, Лісабон, Прага, Варшава, Амстердам, Афіни і замикає десятку лідерів – Мадрид, інформує аvianews.com з посиланням на дані пошуковика momondo. Більшість пошукових запитів припадало на перельоти з Києва, Львова, Одеси, Харкова, Запоріжжя, Дніпра та Івано-Франківська, звідки регулярні рейси до Європи виконують як українські, так і іноземні авіакомпанії.
    При цьому користувачі momondo з Києва найбільше цікавилися авіаквитками в Іспанію, Італію і Францію, зі Львова – в Італію та Іспанію, з Одеси – в Німеччину та Чехію, з Харкова – в Польщу і Іспанію.
    Нагадаємо, громадяни України, які мають дійсні біометричні паспорти, можуть відвідувати без отримання візи 22 держави ЄС, що входять до Шенгенської зони (Австрія, Бельгія, Греція, Данія, Естонія, Іспанія, Італія, Латвія, Литва, Люксембург, Мальта, Нідерланди, Польща, Португалія, Словаччина, Словенія, Угорщина, Фінляндія, Франція, Чехія і Швеція), чотири держави ЄС, що не входять у Шенген (Болгарія, Кіпр, Румунія і Хорватія), а також чотири держави, що не входять в ЄС, але є учасниками Шенгенської угоди (Ісландія, Ліхтенштейн, Норвегія, Швейцарія).

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору