ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Хамських копів звільнили після публікації відео

    19 квітня 2024 п'ятниця
    77 переглядів
    На Львівщині звільнили трьох поліцейських після опублікованого відео-доказів

    На Львівщині звільнили з органів Нацполіції двох патрульних поліцейських, які стали "героями" скандального відео, що набуло розголосу у соцмережах. Також після компроментуючого відео в інтернеті звільнили працівника Радехівського відділення поліції.


    Про це 6 липня повідомив на брифінгу начальник ГУ Нацполіції львівщини Валерій Середа.


    Нагадаємо, що на трасі Киів-Чоп працівники дорожньої поліції зупинили автомобіль за начебто неправомірний перетин суцільної лінії. Однак, побачивши камеру, патрульні не змогли пояснити причину зупинки і провину порушника та кинулись тікати з місця події.


    «Два працівники групи швидкого реагування Пустомитівського відділення поліції на дорозі діяли непрофесійно, показали з гіршого боку органи Нацполіції… Вони перевищили свої повноваження і дали можливість порушнику уникнути покарання», – повідомив В.Середа.


    З його слів, обох поліцейських звільнили за статтею про службову невідповідність.


    Окрім того, з органів Нацполіції звільнили працівника Радехівського відділення, який на своєму авто вчинив ДТП, підрізавши інший автомобіль на дорозі, та втік. Відео було оприлюднили в Інтернеті.


    Керівник ГУ Нацполіції Львівщини зазначив, що позитивно сприймає, коли громадяни оприлюднюють факти дій поліцейських-порушників. «Ми на них реагуємо. Здійснюється відсів негативних працівників поліції, які, на жаль, ще є у нас», – зазначив він.


    Окрім того, зі слів Середи, працюють мобільні групи, які також виявляють порушення. Зокрема, затримують працівників поліції, які керували транспортними засобами у нетверезому стані.


    «Цього року проведено 44 рейди. Виявлено 115 порушень, з них шість – керування транспортними засобами у нетверезому стані. Усі шість працівників звільнені з органів Нацполіції. 62 особи притягнуто до дисциплінарної відповідальності», – повідомив Середа.


    За його словами, відкрито 27 кримінальних проваджень, у яких працівникам поліції повідомили про підозру у злочинах, з них 11 – за хабарництво.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору