ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Прикордонники Чопського загону зловили повітряних контрабандистів (ВІДЕО)

    25 квітня 2024 четвер
    69 переглядів
    Прес-служба Чопського прикордонного загону інформує...

    Групу реагування від відділу «Ужгород» Чопського прикордонного загону підняли сьогодні вночі для перевірки повітряного простору і тилових підступів до кордону з виявлення місць можливого зльоту і посадки повітряних цілей на Закарпатті.



    Шум двигуна почули вночі прикордонники відділу «Ужгород» під час патрулювання. В результаті пошукових операцій у взаємодії з підрозділами загону, в декількох сотнях метрів від кордону, військовослужбовці Держприкордонслужби виявили 2 громадян України на двох автомобілях української та словацької реєстрації. Під час огляду транспортних засобів - «Пежо» і «Фольксваген» - виявлено 3400 пачок сигарет і безпілотний літальний апарат - гексакоптер.


    Зараз громадян разом з автомобілями, малим літальним апаратом і сигаретами передали співробітникам Нацполіціі. В ГУ НП в Закарпатській області направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення передбаченого ст. 204 КК «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів».


    Прес-служба Чопського прикордонного загону

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору