ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Під час ДТП в Мукачеві постраждали львів'яни (ФОТО)

    18 квітня 2024 четвер
    88 переглядів
    Управління Патрульної поліції Ужгорода та Мукачева інформує...

    На автодорозі Київ-Чоп у Мукачеві трапилась дорожньо-транспортна пригода. Водій легковика виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з вантажівкою. Двох постраждалих доставлено у Мукачівську районну лікарню.

    Поліцейські слідчо-оперативної групи Мукачівського відділу з’ясували, що водій автомобіля марки «Volkswagen Passat», рухаючись зі сторони Ужгорода, не помітив круговий рух транспорту неподалік гіпермаркету і виїхав на зустрічну смугу. Зі сторони виїзду на львівську трасу рухалась вантажівка «Scania», під керуванням 50-річного водія. Як розповів чоловік, легковий автомобіль на швидкості їхав йому на зустріч, тому уникнути зіткнення не вдалось.
    За кермом обох автомобілів були львів’яни. 27-річний водій та його 32-річний пасажир з численними травмами доставлені до місцевої лікарні. Водій вантажного автомобіля у ДТП не постраждав.
    За даним фактом слідчим Мукачівського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за част.1 ст.286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху. Всі обставини події з’ясує слідство.
    Відділ комунікації поліції в Закарпатській області
    75822-1.jpg
    75822-3.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору