ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття. Дорогу до водоспаду Шипіт відновлено! (ВІДЕО)

    28 березня 2024 четвер
    96 переглядів
    Шипіт. Дорога до цього унікального місця давно потребувала ремонту

    Водоспад Шипіт - один з найгарніших на Закарпатті. Зачаровує туристів своєю незвичною і неповторною красою будь-якої пори року.



    Дорога до цього унікального місця давно потребувала ремонту.


    І ось на сьогодні роботи з ремонту дороги, протяжністю майже 600 м, завершені. Крім того, планують зробити стоянку для автомобілів та велосипедів. На черзі за кошти районного та сільського бюджетів – поточні ремонти під’їзних шляхів до водоспаду, що обіцяють зробити до кінця року. Темпами робіт і їх якістю залишилися задоволеним.


    В області пообіцяли підтримувати сільську раду і в майбутньому з наведення порядку на автошляхах. Зараз плани такі. Ці чотири дороги будуть зроблені за кошти так званого «дорожнього експерименту», тобто від перевиконання планових надходжень митниці, а це 14 млн. грн.


    До цього експерименту включено ряд доріг області – Довге-Липча, Іршавський район, Тур’я-Ремета-Лумшори. Весь список оприлюднений на сайті ОДА.


    Щодо ремонту шляху до водоспаду, кажуть, ця дорога дуже важлива, адже це реальні надходження не лише до сільських скарбничок, а і районного бюджету.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору