ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Шокуючі подробиці з перших вуст: маг розповів, як вбивав сімейну пару

    28 березня 2024 четвер
    90 переглядів
    Окультист, який жорстоко вбив сімейну пару розповів шокуючі подробиці

    Окультист Ігор Гордієнко, який жорстоко вбив і обікрав Віталія та Ольги Зубенко, розповів, подробиці кривавого вбивства.

    Вбивця розповів, що він і спільниця заздалегідь спланували вбивство подружжя виключно з метою заволодіти їхніми грошима.


    Спільники заздалегідь викопали ями за селом, щоб сховати в них трупи. 14 червня днем подружжя видурили в Шаповалівку для проведення чергового «сеансу» магії, яка повинна була допомогти в боротьбі з безпліддям.


    Першим був убитий Віталій – Гордієнко днем виманив його на околицю села, в безлюдне місце, де завдав не менше шести ударів ножем в область серця, від чого той загинув на місці. Згідно з лікарським висновком, смерть настала в результаті гострої крововтрати.


    Після цього Гордієнко, як ні в чому не бувало повернувся в будинок, де знаходилась Ольга. А ввечері він і її виманив на вулицю, де також наніс п'ять ударів ножем у серце. Вона також померла на місці від великої крововтрати.


    Потім зловмисники вночі закопали трупи в заздалегідь приготовленої ямі, засипавши землею і сміттям, і попрямували у київську квартиру подружжя, де вкрали гроші та ювелірні вироби на загальну суму 10 тис. грн.


    Зараз зловмисники перебувають під вартою в Чернігівському СІЗО, і намагаються через суд вийти під домашній арешт.


    Нагадаємо, Віталій та Ольга Зубенко пропали 14 червня в Києві. Пізніше їх тіла з ознаками насильницької смерті були виявлені закопаними у покинутій свиноферми в селі Шаповалівка Чернігівської області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору