ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Групи швидкого реагування Нацполіції Закарпаття "приросли" 18-ма новими автівками «Mitsubishi Outlander» (ФОТО, ВІДЕО)

    28 березня 2024 четвер
    80 переглядів
    Головуправління Нацполіції України у Закарпатській області інформує...

    Урочисте передання 18 нових машин «Mitsubishi Outlander» в райони відбулося біля Головного управління Національної поліції в Закарпатській області. Поповнення автопарку отримали всі районні підрозділи поліції.



    Сьогодні, 14 липня, біля будівлі ГУНП в Закарпатській області на вулиці Ференца Ракоці в Ужгороді вишикувалися 18 поліцейських, які привезуть у свої відділи та відділення нові автомобілі «Mitsubishi Outlander». Урочисто ключі до машин правоохоронцям передали начальник головного управління Національної поліції в Закарпатській області, полковник поліції Роман Стефанишин, голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль та представник обласної ради.


    Роман Стефанишин подякував за автомобілі Міністру внутрішніх справ Арсену Авакову та Голові Національної поліції України, генералу Сергію Князєву. Адже це машини, які 25 травня японська сторона передала Національній поліції в рамках Кіотського протоколу.


    18 автомобілів поїхали у 14 районів Закарпаття.: по дві машини в Мукачівський, Хустський, Рахівський та Іршавський райони. Ними користуватимуться групи реагування патрульної поліції. Це дасть можливість швидше прибувати на виклики, а значить – працювати ефективніше для людей, – наголосив у спілкуванні з журналістами керівник поліції Закарпаття.


    Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль наголосив на тому, що втішений оновленням автопарку, та побажав поліцейським частіше отримувати такі приємні подарунки.
    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору