ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На дитячій колонії в Кременчуці для чогось намалювали блідого хлопчика в дерев'яному ящику

    28 березня 2024 четвер
    91 переглядів
    Художник Millo намалював на фасаді Кременчуцької виховної колонії дивну картину

    Італійський художник Millo намалював на фасаді Кременчуцької виховної колонії мурал "Power of Imagination" або "Сила уяви".


    Головний герой роботи - хлопець, який сидить в дерев'яному літаку. За словами автора, цією картиною він хотів сказати, що дитяча уява не має меж.


    "Сила уяви - це ключ до нескінченності мрії, що сприяє розвиткові нашого власного творчого потенціалу. Сила уяви - це та сила, яка спонукає нас втілювати свої особисті мрії і довіряти життєвим можливостям. Я створив цей мурал з метою надати надію і сили всім тим, хто залишає позаду важкий шлях, - прокоментував роботу автор.


    Варто зазначити, що проект Back to School, в рамках якого і зроблена картина, прагне привнести в повсякденність вихованців колонії більше яскравих кольорів через вуличне мистецтво. У Mural Social Club сподіваються, що скоро вихованці колони можуть намалювати щось подібне.


    Соціальний проект Mural Social Club: Back to School проводиться за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні. Його кураторами є Жюльєн Маллан (Франція) і Олег Соснів (Україна).

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору