ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ансамбль Словацького асоціації інвалідів з міста Михайловці яскраво виступив на фестивалі «Лемківська ватра» (ФОТО)

    18 квітня 2024 четвер
    99 переглядів
    Закарпаття. Словацький ансамбль на "Лемківській ватрі"

    16 липня 2017 року в селі Ворочево на Перечинщині відбувся VII пересувний етнофестиваль «Лемківська ватра» за участю творчих колективів з усього Закарпаття. Вперше приїхали на ньому виступити незвичайні учасники – ансамбль Словацької асоціації інвалідів з м. Михайловці.

    Запросив їх на цей чудовий захід та організував гостинний прийом голова Закарпатського обласного осередку Української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Олександр Лизанець.
    Зі Словаччини на фестиваль приїхав народний ансамбль у складі 11 представників Михайловецької районної ради Словацької асоціації інвалідів (президент Ева Хлодінкова). Виступ їхнього ансамблю справив чудове враження на глядачів і закінчився оваціями. Словацькі гості були дуже задоволені гостинністю закарпатців, майстерністю інших колективів та вражені красою Перечинщини.
    Під час заходу словаки з радістю змогли взяти участь у майстер-класах традиційних ремесел, долучитися до ігор та забав, познайомитися зі звичаями та обрядами, побутом та кулінарією закарпатських лемків.
    Зі слів голови Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату такі подорожі є дуже важливими для осіб з ураженням опорно-рухового апарату, які здебільшого мають набагато менше можливостей подорожувати по світу, ніж здорові люди.
    Закарпатський обласний осередок української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату висловлює велику подяку всім організаторам фестивалю «Лемківська ватра» за чудовий, незабутній культурно-мистецький захід.
    76023-1.jpg
    76023-2.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости