ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Смерть дитини в київській лікарні жахнула соцмережі

    19 березня 2024 вівторок
    79 переглядів
    У Києві через невірно поставлений діагноз померла дитина

    У Києві через невірно поставлений діагноз померла дитина.


    Цю історію розповіла мама хлопчика Світлана Словинська.


    "Я хочу це тут написати. Я не можу нічого не робити. Я не хочу нікого заздалегідь звинувачувати, це справа слідства, я постаралася тільки викласти сухі факти. Робіть висновки про те, що відбувається в наших лікарнях і чому вмирають діти", - написала вона на своїй сторінці у "Facebook".


    За її словами, дитину привезли в поліклініку 10 липня зранку, а вже наступного ранку хлопчик потрапив в реанімацію, о 16:00 медики констатували смерть.


    Після аналізів в клініці "Амеда" попередній діагноз був "інтестинальний синдром, гіпертермічний синдром. Гострий апендицит?".


    Після подальших обслідувань дитину госпіталізували з діагнозом ГВІ (гострий вірусний грип), ГКІ (гостра кишкова інфекція).


    Вже зранку, після того, як реанімаційна швидка перевезла дитину в Інфекційну київську дитячу лікарню з'явився діагноз менінгіт.


    На розтин діагноз - первинний сепсис, вторинний менінгіт. "За словами завідуючої реанімації - спочатку пошкоджені внутрішні органи, згодом мозок", - додала мама хлопчика.


    Педіатр підтвердив діагноз перитоніт.


    У коментарях висловлюють співчуття мамі хлопчика і дивуються, як в 21 столітті дитина може померти від таких класичних інфекцій.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору