ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Розпечена машина: горе-мати показала приклад безалаберності

    19 березня 2024 вівторок
    78 переглядів
    Горе-мітір залишила дитину у машині при 30-ти градусній жарі

    П'ятимісячне немовля, котре знаходилося на передньому сидінні в зачиненому автомобілі при +30 за вікном, помітили перехожі на одній з вулиць Рівного.


    Маля було червоне, мокре і голосно кричало, причому це тривало щонайменше півгодини. Одна з жінок, побачивши таку ситуацію, негайно викликала поліцію, написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба.


    Поки правоохоронці їхали, Жанна Кравчук, а саме так звуть небайдужу жительку міста, усіляко намагалася крізь вікно розрадити та заспокоїти дитину.


    Перехожі, які зібралися навколо автомобіля, не могли нічим допомогти, бо боялися пошкодити двері і скло транспортного засобу. Цікаво, що бокові вікна були відкриті на сантиметр-півтора, але це не забезпечувало достатньої циркуляції повітря, і дитині, за умови подальшої відсутності допомоги, було б непереливки.


    Коли патрульні прибули на виклик та оцінили реальну загрозу життю малюка, вони відкрили двері машини, натиснувши руками вниз на переднє праве скло.


    Медики "швидкої", оглянувши дитя, запевнили, що загрози життю немає, але є підвищення температури.


    Тільки після того, як прибули копи та медики, нарешті зявилася і матір. Її здивувало і налякало, що навколо її машини стільки людей.


    Виявилося, у неї п’ятеро дітей. За її словами, вона залишила крихітку на "пару хвилинок". Де вона так затрималася, невідомо.


    Поліцейські просять батьків не залишати у спеку дітей в автомобілях, бо це – серйозна небезпека, що вбиває у прямому розумінні слова.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору