ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Рейтинг пам'яток України: найпопулярніші і найбажаніші (фото)

    28 березня 2024 четвер
    82 переглядів
    Які пам'ятки в Україні відвідують найчастіше? Куди хотіли б відправитися?

    Які пам'ятки в Україні відвідують найчастіше? Куди хотіли б відправитися?




    Найбільш відвідувані


    10. Головна площа країни – майдан Незалежності в Києві.
    Тут повинен побувати кожен українець!


    9. Найзагадковіший замок України – Підгорецький. Кажуть, у ньому досі живе привид княгині: раз на рік, вночі можна почути її плач. А під землею заховано безліч скарбів... Ви теж хочете зануритися в цю містичну атмосферу? Тоді тур по замках і фортецях створений для вас.


    8. Куди українці вирушають за враженнями? До середньовічних замків, наповнених неземною романтикою далекої епохи. І замок Паланок займає почесне місце. Познайомитися з нечистим, що живе в криниці замку, можна під час туру вже на травневі свята.


    7. Щоб подивитися на Львів, який немов спить на долоні, тисячі туристів, не шкодуючи ніг, підіймаються на гору «Високий замок». Особливо гарний вид розкривається ввечері. Не вірите? Вирушайте до Львова на Великдень!


    6. Величний і суворий Домініканський костел – одна з найпопулярніших визначних пам'яток Львова. Дізнайтеся про те, що приховують давні стіни під час туру «П'ять днів у царстві Лева».


    5. Навіть тим, хто ніколи не був у Хотині, відомий вигляд цієї фортеці. Адже вона настільки полюбилася кінематографістам, що багато відомих фільмів зняті саме тут.


    4. Візитна картка Києва – Софійська площа. Вона входить до маршруту практично всіх оглядових екскурсій по місту. А з висоти дзвіниці Софійського собору можна насолодитися чудовими краєвидами столиці.


    3. Місце, створене з любов'ю, – парк «Софіївка». Тут прагнуть побувати закохані, так що не дивно, що чарівний парк зайняв третє місце в рейтингу. Прогулюватися парком особливо гарно навесні, милуючись буйством барв. Тут можна підібрати підходящий тур. А дізнатися про дивовижну історію кохання графа можете в нашій статті.


    2. Приголомшлива Кам'янець-Подільська фортеця, яка виграла битву в часу. Фантастична архітектура дійсно вражає! Не бачили своїми очима? Можна зараз замовити автобусний тур в Кам'янець-Подільський.
    1. Жоден турист, який приїжджає до Львів, не оминає знаменитої площі Ринок. Вона по праву займає першу сходинку нашого рейтингу найбільш відвідуваних визначних пам'яток. Можете вирушити на Погуляночку на 1 Травня і заодно зазирнути на площу.


    Куди хочуть вирушити користувачі


    10. Величний вид Аккерманської фортеці, що гордовито височіє на скелястому мисі Білгород-Дністровського, притягує до себе туристів. Варто відзначити, що багато українців звернули свій погляд на красу Одеської області, обравши її для морського відпочинку. Але багато хто тут ще не побував. Побачити фортецю і вдихнути чисте морське повітря можна на травневі свята.


    9. Червоноградський замок – наймістичніше місце України. Замок-загадка, що самотньо височіє над смарагдовою зеленню. Ви обов'язково побачите ці суворі стіни, якщо вирушите у велотур по Дністровському каньйону.


    8. Багато українців хочуть побувати в українському Парижі – Чернівцях. Адже це місто вишуканої архітектури, і головна його окраса – Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича. Можливо, вам підійде тур «Український Париж + Буковинські Карпати».


    7. Меджибізький замок – атмосферне місце. Коли бачиш ці стіни, які наче подорожній, загубилися в часі, пробирає до тремтіння. Можна провести вихідні в Кам'янець-Подільському і заїхати сюди у рамках туру.


    6. Найвідоміше озеро України – Синевир. Якщо ви ще не побачили «морське око» Карпатських гір, цей тур для вас.


    5. Багато туристів ще не встигли побувати в Хотинській фортеці і тільки збираються здійснити вояж. Хочете відправитися в середньовіччя? Спробуйте екскурсію «Легенди Кам'янця-Подільського та Чернівців».


    4. Здавалося б, Петрівка – маловідоме і невелике село, але багато наших читачів хочуть потрапити саме сюди. Якщо вам теж цікаво подивитися палац Курисів, що поєднує в собі мавританський стиль і готику, записуйтеся в тур по Одеській області.


    3. Містичні місця, що немов переносять в іншу реальність, завжди особливо привабливі. Мабуть, тому руїни Тараканівського форту так цікаві нашим читачам. За легендою, це місце – Місто привидів... Приїжджайте сюди під час туру по Волині.


    2. Древні скелі одного з найкрасивіших каньйонів України – Буцького опинилися у нашому рейтингу на другому місці. Можливо, під час подорожі магічні камені повідають вам щось особливе... Екскурсія з Києва на казковий каньйон займе всього день.


    1. Квітка, що розпустилася на каменях, Кам'янець-Подільський. Читачі IGotoWorld.com визнали величний замок найбажанішою пам'яткою: багато людей прагнуть потрапити саме сюди. Можна замовити невеликий тур.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору