ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як не набрати вагу влітку: найважливіші правила

    28 березня 2024 четвер
    63 переглядів
    Як не втратити форму влітку, кілька порад

    Літо в самому розпалі, і вже, напевно, багато людей почали помічати, що зайві кілограми з'являються незрозуміло звідки. А все тому що літо – це період, коли активність людини падає в рази через спекотну погоду. Тому, ми вирішили розповісти вам, як не набрати вагу влітку.


    Як не набрати вагу влітку: кілька порад






    Потрібно їсти свіжі овочі


    Половина споживаної нами їжі, дуже калорійна. Потрібно постаратися забути про все, що продається в банках і коробках. Постарайтеся харчуватися свіжими фруктами. Мало того, що це дуже корисно, це ще й не додасть вам кілька зайвих кілограмів.


    Як не набрати вагу влітку: контролювати себе на пікніках і шашликах


    Подібних подій влітку, зазвичай, дуже багато. І якщо у вас майже щотижня в розкладі є "шашлики", то не варто відмовлятися. Набагато цікавіше буде приготувати собі щось з овочів.


    Як не набрати вагу влітку: ні газованій воді


    Влітку можна зробити або купити величезну кількість смачних, і в той же час дуже корисних напоїв: сік, лимонад, або ж просто додати в звичайну воду лід і лимон. І постарайтеся повністю виключити газовану воду влітку, адже в ній дуже багато цукру і калорій.


    Як не набрати вагу влітку: займайтеся спортом


    Взимку у вас немає таких прекрасних можливостей для цього, як влітку. Можна сходити на річку поплавати, або покататися на велосипеді по місту, або ж просто побігати. Список варіантів величезний. Звичайно, все це треба робити, або з ранку, або ввечері.


    Як не набрати вагу влітку: не треба лежати вдома


    Особливо перед телевізором. Звичайно, лежати "тюленем" на дивані дуже весело, і нікуди вставати не хочеться, але так у вас точно з'явиться зайва вага. Займіться чимось активним, зробіть кілька корисних справ по дому.


    Як не набрати вагу влітку: розумна відпуста


    Звичайно, влітку майже всі їдуть кудись у відпустку. І там теж не варто забувати про правила. Зазвичай, вся їжа в екзотичних країнах дуже калорійна. Так і в Європі багато місць з жирною їжею. Варто завжди звертати увагу на те, що замовляєш.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору