ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як влітку тренуватися в залі: кілька правил

    19 квітня 2024 п'ятниця
    71 переглядів
    Як влітку ходити в зал комфортно і безпечно

    Тренуватися влітку стає набагато складніше, особливо через спеку і духоту. Як мінімум, це можна помітити завдяки запитам в гуглі "Як влітку тренуватися на вулиці", або ж "Чому влітку краще не ходити в зал". Але, є кілька корисних порад і правил, які допоможуть вам без шкоди здоров'ю тренуватися в залі влітку.


    Тренування влітку в залі: головні поради


    Потрібно знайти правильний зал:


    Як би ви не любили тренування влітку, займатися в задушливому і жаркому місці кілька годин поспіль просто неможливо. Тому, як мінімум, потрібно знайти зал з кондиціонерами, де в приміщенні буде прохолодно. В іншому випадку все може закінчитися досить погано для здоров'я.


    Тренування влітку в залі: потрібно тренувати силу


    А все тому, що в спеку у організму недостаток кисню. Тому тренувати витривалість, або гіпертрофію не вийде. Адже серцево-судинній системи просто не вдасться одночасно охолоджувати організм і забезпечити нормальну працездатність м'язів. Тому краще всього буде просто обмежити кількість підходів, але з великою вагою.


    Тренування влітку в залі: потрібно ходити в зал частіше


    Так, саме так. Але час тренування потрібно скоротити, замість 2-3 звичайних двогодинних тренувань, краще сходити 4-5 разів в зал, але не більше ніж на 40 хвилин або годину.


    Тренування влітку в залі: більше води


    А особливо після самого тренування. Але на самому занятті краще не пити багато води, як мінімум, тому що самому буде не дуже комфортно. Та й іншим через потовиділення може бути не дуже зручно. І, дуже важливо, не пити холодну воду відразу після важких навантажень, тому що це дуже велике навантаження на серце.


    Тренування влітку в залі: потрібна теплий одяг


    Навіть, скоріше не теплий, а закриваючий все тіло. Адже повністю мокре тіло буде виглядати не дуже красиво, і мало того, це буде дуже незручно на деяких тренажерах. І взуватися у в'єтнамки або тапочки не варто, це буде не зовсім зручно, і може призвести до травм.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору