ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Каменських у купальнику приголомшила фанатів

    29 березня 2024 п'ятниця
    119 переглядів
    Каменських похвалилася струнким тілом на обкладинці журналу Pink

    Прекрасна половина дуету Потап і Каменських похвалилася струнким тілом на обкладинці свіжого номера журналу Pink за липень-серпень.


    Для видання Настя взяла участь у фотосесії в купальниках. Знімки артистки з'явилися у двох її блогах в Instagram, а також на сторінці глянцю.


    На фото Каменських позує у досить скромних за теперішніми поняттями купальниках оливкового кольору на тлі екзотичних рослин.


    "Дівчину, яка прикрасила обкладинку випуску, наша творча команда хотіла відзняти вже давно.


    Безумовно, вона успішна, красива і впевнена у собі. І найголовніше, її творчість ідеально поєднується з літнім легким настроєм. Настя Каменських сповна відчула на собі енергію зелені в оранжереї і стала найкрасивішою квіткою. Ми щиро захоплюємося її цілеспрямованостю і роботою над собою", - підписала знімок редакція Pink.


    Втім, не всім новий вигляд схудлої співачки так уже подобається. Серед її шанувальників чимало тих, хто сумує за колишніми пишними формами Каменських.


    "Раніше вона була незвичайною, з родзинкою, а зараз як усі - худа і постаріла. Настя, припини худнути, а то виглядаєш набагато старшою за свій вік", - написав один із передплатників.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору