ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Географія безвізу: подорожі в Європу стануть простішими

    24 квітня 2024 середа
    82 переглядів
    Укрзалізниця запустить додатковий рейс до Болгарії

    У Болгарію курсуватиме додатковий вагон в літній період. Його запустить держкомпанія "Укрзалізниця" для задоволення підвищеного попиту на перевезення.


    Про це повідомляє прес-служба підприємства. Безпересадочний вагон запустять по маршруту Київ - Варна (Болгарія). Його запуск призначений на 28 липня цього року.


    У компанії пояснили, що безпересадочний вагон відправлятиметься з Києва в складі поїзда № 50 Київ - Трускавець. Зі столиці рейс буде їздити 28 липня, 9, 19 і 27 серпня о 20:12 за київським часом. Зі Львова цей причіпний вагон буде курсувати в складі поїзда № 451/1004 Мінськ - Варна - Мінськ. У болгарське місто вагон прибуде через добу о 10:30 за місцевим часом.


    У зворотному напрямку він буде відправлятися з Варни 30 липня, 11, 21 і 29 серпня в 19:10 за місцевим часом. До Києва вагон прибуде через добу о 07:30 за київським часом.


    "Безпересадочний вагон для поїздки в Болгарію можуть скористатися не тільки кияни, а й мешканці Фастова, Козятина, Вінниці, Хмельницького, Тернополя, Львова, Івано-Франківська, Коломиї, Чернівців, де поїзд буде робити зупинки під час проходження по території України", - розповіли в компанії.


    Квиток з Києва до Варни орієнтовно обійдеться в 2840 гривень, з Львова в Варну - 2400 гривень. Між столицею і болгарським містом з червня 2017 року діє пряме залізничне сполучення.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору